• pic1
  • pic2
  • pic3

Küldetés

küldetésMi, a Szentistváni Mezőgazdasági Zrt. munkatárasai hisszük hogy a mezőgazdaság a 3. évezredben is a vidéki Európa meghatározó tényezője lesz. Közös felelősségünk, hogy a föld, amit művelünk, megfelelő megélhetést biztosítson közösségünk számára. Munkánk során a stabilitást, a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot tekintjük elsődlegesnek annak érdekében, hogy a lerakhassuk egy reményteljes jövő alapjait.

A bizalom az elmúlt 20 évben keresett hiánycikké vált az élet sok más területéhez hasonlóan az üzleti szférában is. Kiváló minőségű mezőgazdasági termékeink, szolgáltatásaink, szaktudásunk mellett elsősorban korrektséget, partnerséget megbízhatóságot ajánlunk üzletfeleinknek. Legidőtállóbb értékünk az adott szavunk.

Az elődeink által az elmúlt 60 évben kitaposott úton haladva napjainkra gazdaságunk a dél-borsodi régió agráréletének meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Ezen út helyességébe, tehetségünkbe, tudásunkba, kitartásunkba vetett hitünk ma is töretlen. Célunk, hogy a múltunk tapasztalataiból merítve a jelen kérdéseire jövőbemutató válaszokat adjunk, s gazdaságunkat Észak-Magyarország mezőgazdaságának mértékadó tényezőjévé tegyük.