• pic1
  • pic2
  • pic3

Integráció

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

A mezőgazdaság, az emberiség története során mindvégig, az emberi közösségről, a közös munkáról, a közösségi felelősségvállalásról szólt, s hitünk szerint erről kell szóljon a jövőben is. Megközelítésünk szerint az agrárvilágban mindenkinek helye van aki hittel, alázattal és megfelelő szakmai felkészültséggel tud és akar dolgozni. Anyagi erőnk, tudásunk, eszközellátottságunk adta keretek között partnetséget ajánlunk mindenkinek, akinek ez a magasabb szintű szakmai tevékenységet, többleteredményt jelent gazdálkodása során.

Közös céljaink elérése érdekében termelési integrációt működtetünk, ezzel is elősegítve a fontosabb szántóföldi növényfajok minél magasabb szintű termesztéskultúrájának kialakulását.

integrációIntegrációnkba a következő növényfajokat vonjuk be:

Egyedi megállapodások alapján partnereink rendelkezésére állunk, a termesztési folyamat minden elemére kiterjedően, legyen szó inputanyagokról, szolgáltatásról vagy szaktanácsadásról.

Növényfajoktól független, kedvező kondíciókkal kidolgozott, hektáronkénti fix előfinanszírozást biztosítunk partnereink számára, melyet saját belátásuk szerint vehetnek igénybe a termelési időszak során. A termelőinknek egyedi megállapodás alapján lehetősége nyílik a kihelyezett hitelállomány pénzügyi és beszállított termény formájában történő ellentételezésére is. A felvásárlási árainkat egységesen, az aktuális piaci tendenciáknak megfelelően kialakítjuk ki. A beszállított termény ellenértékét 8 munkanapon belül, igény szerint banki tranzakció vagy pénztári kifizetés formájában egyenlítjük ki, maximális kiszámíthatóságot biztosítva ezáltal szerződő partnereink számára, akiket a teljes termelési időszak során igyekszünk aktuális információkkal ellátni annak érdekében, hogy helyes döntéseket hozhassanak gazdálkodásuk során.

Tény, hogy napjainkban sokan foglalkoznak integrációval. A Szentistváni Mezőgazdasági Zrt. rugalmasságával, korrektségével és pontos elszámolással igyekszik kitűnni versenytársai közül. Mi ezt tekintjük a partnerség alapjának!